Onderhoud | Garagebedrijf Smaal

Garagebedrijf Smaal verzorgt al uw auto-onderhoud!

▪️ Grote beurt ▪️ Kleine beurt ▪️ Banden vervangen ▪️ Distributieriem vervangen ▪️ Wintercheck ▪️ Zomercheck ▪️ Airco Service ▪️ Banden wissel ▪️ Uitlaat vervangen ▪️ Accu’s ▪️ Schokdempers ▪️ Etc


Garagebedrijf Smaal is gespecialiseerd in het vervangen van koppelingen!

Schakelt uw auto slecht of maakt de auto veel toeren en komt u niet meer vooruit? Dan is waarschijnlijk de koppeling versleten! Wanneer u problemen met de koppeling ervaart, is het van belang om deze zo snel mogelijk op te lossen. Te lang blijven doorrijden met een versleten koppeling kan leiden tot meer schade aan uw auto.

◼️ Citroen C1/ Peugeot 107/ Toyota Aygo (5 bak)

All-in voor €299,00 incl. koppelingsplaat, drukgroep, druklager,

◼️ Ford Focus 1400, 1600 of 1800 benzine tot bouwjaar 2006

All-in voor €329,00 incl.koppelingsplaat, drukgroep, hydraulisch druklager, btw, arbeidsloon etc.

Smaal is de goedkoopste in de regio dus wacht niet en neem contact met ons op!


Auto-onderdelen gekocht? Garagebedrijf Smaal monteert deze voor u!

Heeft u zelf ergens uw auto-onderdelen gekocht maar heeft u toch moeite met plaatsen van deze onderdelen. Smaal helpt u graag! Wij monteren uw zelf elders gekochte onderdelen!


Garagebedrijf Smaal verzorgt natuurlijk ook uw APK-keuring!

Verloopt de APK van uw auto binnen 2 maanden? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken! Smaal beoordeeld de staat van uw auto volgens RDW-regelgeving.

Als u een auto in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw auto APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.

De RDW stuurt u 6 weken voordat de APK op uw voertuig vervalt een brief om u te herinneren aan de APK-vervaldatum van uw voertuig. Maak direct een afspraak bij Smaal!


Neem contact met ons op & vraag een vrijblijvende scherpe prijsopgave aan!

✉️ smaal@smaalautos.nl |  ☎️0165 – 318586

%d bloggers liken dit: